Thursday, February 9, 2017

Hvordan ser man film på Amazon Prime ?

Hvordan ser man film på Amazon Prime ? er på vegne af: Amazon Prime serier

Vil du se film og tv-serier? Se her hvordan

hvordan virker detVi behøver vist ikke komme ind på, hvor mange forskellige filmtjenester der findes rundt om på internettet. Det er ikke svært at finde film, videoer eller tv-serier online, men det kan derimod være utrolig bøvlet at finde dem, hvis pris og kvalitet skal hænge sammen.

Der er ikke noget ved at betale månedligt til et abonnement, hvis de film, du vil se, ikke findes på siden. Eller hvis der dukker reklamer op hele tiden og forstyrrer dig.

Dette findes der imidlertid endelig en løsning på, og den hedder Amazon Prime. Hvad det er, og hvad tjenesten kan tilbyde dig, det kan du læse meget mere om her.

Ofte stillet spørgsmål er:

  • Jeg kan ikke se en serie eller en film fordi country code er forkert

Svaret er:

Amazon er kommet lidt for hurtigt i gang på nogle områder med at indføre tjenesten. Men lad være med at miste modet af denne grund. For det første viser jeg nu hvordan du alligevel kan se ALLE serier på Prime, og udover det er Amazon Prime meget mere end bare serier. Du får simpelthen så meget værdi for de små penge du investerer.

Nå, men her er mit tip til at se serier på Prime, selvom der er country code lock på:

  • Brug din chrome browser. Hvis ikke du har en, download en chromebrowser.
  • Find den extension i Chrome Store der hedder: TouchVPN
  • Nu kan du se serier på Prime.

Du kan også finde lignende extensions til Firefox ved jeg.

  • Har du yderligere spørgsmål, så  stil dem gerne i kommentarfeltet, under denne her artikel

 

Okay, fortæl mig mere om Amazon Prime 

Så gerne! Amazon Prime er en film- og videotjeneste, hvor du kan se film og videoer online. Underholdningen er tilgængelig på både computer, tablets, smartphones og tv, og du kan se alle de film og serier, du vil, når du vil.

Som abonnent har du ydermere adgang til over 2 millioner musiknumre, der alle kan afspilles uden reklameafbrydelser. Du kan også læse e-bøger fra Kindle uden reklamer. Så er du en læsehest, er denne bonus blot endnu en god grund til at melde dig ind. Lyder det ikke ret godt?

Bare vent – det bliver bedre. For med et abonnement får du som nævnt adgang til tusindvis af film og serier, og der er ikke de genrer, der ikke findes.

Kan du lide bilprogrammer? Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er klar til at underholde dig i timevis i bilshowet The Grand Tour.

De mange fordele ved et medlemsskab

Udover de mange fordele vi allerede har fortalt dig om, så er der faktisk et par stykker mere. For hvad nu hvis filmen, du vil se, ikke er til at finde? Skulle det ske, at de endnu ikke udbyder filmen på trods af tusindvis af film og serier, så kan du enten købe eller leje filmen i 24 timer for en rigtig god pris.

Og goderne fortsætter… Er du glad for at tage billeder, så har du med sikkerhed oplevet, at hukommelsen er fuld. Det er så surt, og af denne grund giver Amazon Prime dig ubegrænset opbevaringsplads til dine billeder og videoer, når du opretter et medlemskab.

Dine billeder er naturligvis i sikkerhed for andre, så det kun er dig, der kan komme til dem. Men skulle det ske, at du ønsker at dele dem med nogen, så kan du også det. Faktisk kan du dele dine fotomapper med op til 5 familiemedlemmer eller venner, hvilket jo bare er super praktisk.

Og her er fremtiden for Prime medlemmer. Levering med droner:

 

 Slår konkurrenterne med flere længder

Der findes så mange andre sider, der tilbyder noget magen til. Og så alligevel ikke! For Amazon Prime har taget filmunderholdningen skridtet videre og giver dig fordele, du ikke finder andre steder. Amazon Prime er klar til at underholde dig i sofaen, på vej hjem fra arbejde i bussen eller på bagsædet i bilen på vej på ferie. Uanset anledningen kan du regne med Amazon Prime. Så hvad venter du på?

 

  • Så nemt er det
  • Hvis hele denne fortælling har givet dig lyst til at melde dig ind, så er det nemmere, end du tror. Det kræver blot en indtastning af dit navn, din e-mail og dit ønskede kodeord, hvorefter du er oprettet som bruger. Lige nu kører Amazon Prime et tilbud, der giver dig de første 30 dage gratis, hvorved du hurtigt og gratis kan finde ud af, om du er solgt.

Ja, tak lad mig prøve 30 dage gratis og uforpligtende Amazon Prime

No comments:

Post a Comment