Thursday, February 23, 2017

Hvad er Prime Instant video fra Amazon ? Se priser her.

Hvad er Prime Instant video fra Amazon ? Se priser her. er tilgængelig på: Serier, Kindle og webshop med Prime

Vild med film? Læs med her

Der findes efterhånden rigtig mange video- og filmtjenester, der giver dig mulighed for at se film og tv-serier online. Ikke alle er lige gode, og nogle er endda ikke engang værd at nævne! Ofte er problemet, at der mangler de gode film, fordi der kun er plads til film fra 2003 og før. Ellers bliver du belemret med reklamer og annoncer, der tager hele oplevelsen fra dig. Vil du høre et tip? Prøv Amazon Prime, den helt nye tjeneste, der giver dig det, du er vant til – og meget, meget mere! Har du lyst til at vide lidt mere? Så kig bare med her, og bliv informeret.

Amazon Prime – hvad er det helt præcist?

Amazon Prime er som nævnt en film- og videotjeneste, hvor du kan se film og videoer online. Du kan se det, når du har lyst, og hvor du har lyst. Uanset om du vil se film på din computer, tablet eller smartphone, så er det intet problem – Amazon Prime fungerer nemlig på alle enheder. Med et abonnement får du adgang til tusindvis af film og serier. Er du til bilprogrammer? Så kan du finde de nævneværdige tv-værter Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May i bilshowet The Grand Tour. ”Amazon Originals” er også noget, Amazon helt eksklusivt giver adgang til for medlemmer.

Hvis du kan lide at læse, så vil en anden fordel sikkert også glæde dig. Du har nemlig adgang til massevis af e-bøger fra Kindle, som du også kan bruge, som du vil. Skulle det ske, at du bliver træt af tekster, så kan du også høre ubegrænset musik med tjenesten. Der findes nemlig over to millioner numre til dig samt en masse playlister. Og som om det ikke kunne blive bedre, så foregår begge dele helt uden reklamer. Ingen afbrydelser. Behøver vi sige mere?

Dette får du med Amazon Instant Video fra Prime

Du har nok opdaget, at der er rigtig mange fordele ved Amazon Prime. En af de ting, vi endnu ikke har berørt, er det evigt frygtede scenarie: Filmen findes ikke på siden. Hvad så? Dette har Amazon Prime også fundet en løsning på. Skulle det ske, at de endnu ikke udbyder filmen, så kan du nemlig enten købe filmen eller leje den i 24 timer for en rigtig god pris.

Og bonusserne fortsætter – i hvert fald hvis du har mange billeder. For med Amazon Prime får du ubegrænset opbevaringsplads til dine billeder og videoer, og disse opbevares sikkert og nemt inde på siden. Hvis du vil, kan du tilmed dele dine albums med venner, kollegaer eller familiemedlemmer, og det er derfor nu nemmere end nogensinde at vise veninderne eller gutterne, hvad du laver på din jordomrejse.

Nemt og bekvemt

Har du lyst til at melde dig ind? Så kom bare i gang. Det er super nemt! Det eneste, du skal, er at indtaste dit navn, din e-mail og dit ønskede kodeord, og derefter har du en bruger og er medlem. Melder du dig ind nu, kan du gøre brug af tilbuddet, der giver dig 30 dage gratis. På den måde kan du nemt se, om det er noget for dig.

Klik på billedet her nedenunder, og du bliver viderstillet til Amazon Prime. Der vælger du du bare dine 30 gratis dage, og afmelder dig igen, hvis du ikke er helt tilfreds med hvad du får.

tilmelde amazon prime instant video

Bedre end de andre

Netflix, Viaplay og mange flere. Der findes som sagt flere tjenester, der tilbyder det samme – og så alligevel ikke. Amazon Prime har lige det ”ekstra”, der blæser dig af stolen og efterlader dig med følelsen af at få noget for pengene. Du får underholdning i verdensklasse, uanset om du er i skole, på vej hjem i toget eller blot sidder i sofaen og vil hygge med kæresten. Find den største pose bland-selv-slik og nyd aftenen – du har i den grad fortjent det

No comments:

Post a Comment