Thursday, October 19, 2017

Amazon Prime Video kan nu ses på Apple TV. Læs her hvordan

Amazon Prime Video kan nu ses på Apple TV. Læs her hvordan var originalt udgivet på: www.primedanmark.dk

Der har været en strid mellem Amazon og Apple. 2 kæmpe giganter i den digitale verden.

Hvad striden har handlet om er der ikke mange der kender den endelige sandhed om, men mon ikke det bare er en generel magtkamp?

Hvad årsagen end har været, så er den nu løst, og det betyder at du igen kan købe Apple`s TV Boks på Amazons hjemmeside, og det kan du gøre ved at klikke på det her link.

Det betyder også at du nu kan se Amazon Prime Video, på dit Apple TV.

Der har været en del problemer med Amazon Prime her i Danmark, men de problemer er endelig ved at blive løst. Det handler blandt andet om manglende undertekster på diverse film, og at der er har været en såkaldt geo-lås på nogle film og serier også. Hvilket har betydet at du ikke har kunnet se diverse film og serier, hvis du kom fra en dansk ip-adresse. Men det kan man nu på de fleste, og resten er lige på vej.

Amazon Prime er stadig kæmpe stort i USA, Tyskland og England, men i Danmark er det gået noget mere trægt, og med god grund, når man ser de forhindringer der har været.

Why isn't there a Prime Video app on the Apple TV — and why doesn't Amazon sell either the Apple TV or the Chromecast on Amazon.com? According to Amazon CEO Jeff Bezos, it all comes down to "acceptable business terms. Kilde: https://www.theverge.com/2016/5/31/11826362/amazon-acceptable-business-terms-apple-tv-chromecast 



from - Feed http://biomonitor.dk/prime-instant-video/amazon-prime-video-apple-tv/
via IFTTT

No comments:

Post a Comment